Frontpage Forside  l  Sitemap  l  Søgning  l  Kontakt os  l  Jofrasales Login ADKnet  l  Danish English Germany China France 


    Forside » Om AMETEK » Kompetencer

 

              Print       

Kompetencer

Kalibreringslaboratorium
Instrumenter og følere fra AMETEK Denmark A/S bliver testet i egne laboratorier, hvor præcisionskalibreringen også finder sted.

Kalibrering betyder, at instrumenternes måleevne sammenlignes med kendte temperaturreferencer. Således bliver alle fejlkilder analyseret og får numeriske værdier. Voksende miljøkrav har resulteret i et stigende antal kunder, som ønsker kalibrering af deres måleudstyr. I vores laboratorium kalibrerer vi indenfor et område fra -30°C til 1100°. Vore referencefølere og instrumenter kan spores tilbage til National Physical Laboratory (NPL) i London via godkendte internationale laboratorier.

Alle kalibreringer er dokumenterede ved hjælp af certifikater. Disse certifikater er vore kunders dokumentation overfor tredje part.

Miljø
Det er almindelig anerkendt, at spare på energien. Børn lærer det i skolen, og voksne støder på denne udfordring overalt i dagligdagen, på arbejde såvel som hjemme; der er kun få ressourcer - og derfor er vi nødt til at bruge dem med omhu. Det er derfor også vigtigt, at de firmaer, som forbruger mest energi eller forurener mest, sænker deres overforbrug. Det er imidlertid vigtigt, at man gør dette uden at det går ud over slutproduktet.

Indenfor procesindustri og forskning er temperatur en af de mest benyttede måle parametre. Korrekte målinger er meget vigtige for produkternes kvalitet, for sikkerheden og for energiforbruget. For de firmaer, som vil udnytte energiressourcerne bedst er korrekt valg, installation og kalibrering af temperaturfølere den mest effektive fremgangsmåde.

   

Mere info


Kontakt os

AMETEK Denmark A/S - Gydevang 32-34, 3450 Allerød, Danmark - Tlf: 4816 8000, Fax: 4816 8080 - E-mail: jofra@ametek.com