Frontpage Forside  l  Sitemap  l  Søgning  l  Kontakt os  l  Jofrasales Login ADKnet  l  Danish English Germany China France 


    Forside » Nyheder/presse » Nyheder

 

              Print       

NYHED! Ny JOFRA Reference Temperature Calibrator

AMETEK Calibration Instruments har netop lanceret den nye JOFRA RTC-156 & RTC-157, markedets mest avancerede tør-blok kalibratorer til dato.
  
Med mange nye innovative egenskaber og den ekstraordinære velkendte AMETEK kvalitet, sætter RTC-156  og RTC-157 nye standarder for temperatur kalibratorer verden over.

Den nye RTC-156 og RTC-157 tilbyder unikke funktioner såsom patentanmeldt Dynamic Load Compensation (DLC), der sikrer optimal temperatur homogenitet i indsatsen uanset antal og størrelse på sensorer. Også enestående intelligente sensorer, en letlæselig farve VGA-skærm og USB-tilslutning er nogle af de nye funktioner.

RTC-156 og RTC-157 dækker et bredt temperaturområde fra -45°C op til 155°C.


RTC’en er tilgængelig i tre forskellige modeller:
• Model A - reference temperatur kalibrator
• Model B - reference temperatur kalibrator med input til reference sensor, DLC sensor og sensor-under-test
• Model C - reference temperatur kalibrator med input til reference sensor og DLC sensor

RTC-156 og RTC-157 bruger AMETEK's velkendte aktive dual-zone temperaturregulerings teknologi. Hver af to varmezoner er selvstændigt kontrollerede for nøjagtige temperatur kalibrering. Temperatur ensartethed i de lavere zone er tæt på et flydende bad, og den øvre zone kompenserer for varmetabet fra sensor-under-test og fra åbningen i toppen. Dette eliminerer behovet for yderligere isolering af sensor-under-test og giver dig mulighed for at kalibrere flere sensorer samtidigt.

RTC-156 og RTC-157  tilbyder yderligere en forbedring med sine nye DLC-sensor, der måler temperaturen i kalibratoren's bøsning og giver tilbagemelding til det aktive dual-zone system for at kompensere for temperaturforskellen som følge af afprøvning af forskellige sensorer. Dette gør det muligt at udføre meget nøjagtige temperatur kalibreringer uden at være påvirket af størrelsen og antallet af følere.

Sammen med den nye DLC sensor, omfatter RTC-156 of RTC-157 en nyudviklet STS-200 (Superior Temperatur Standard) reference sensor: Både DLC og STS føleren er blevet vinklet 90° og tilpasset så den øverste del af føleren kun er en anelse højere end den øverste kant af kalibratoren. Dette unikke design gør det muligt kalibrere gevind følere og følere med forbindelseshoveder.

 

Læs mere her


30-06-2009


AMETEK Denmark A/S - Gydevang 32-34, 3450 Allerød, Danmark - Tlf: 4816 8000, Fax: 4816 8080 - E-mail: jofra@ametek.com