Frontpage Forside  l  Sitemap  l  Søgning  l  Kontakt os  l  Jofrasales Login ADKnet  l  Danish English Germany China France 


    Forside » Nyheder/presse » Nyheder

 

              Print       

Endnu en RTC kalibrator - RTC-700

AMETEK Calibration Instruments har netop lanceret endnu et medlem af Reference Temperature Calibrator familien – nemlig RTC-700.
  
Med nye innovative features og den ekstraordinære velkendte AMETEK kvalitet, sætter RTC-700 og resten af RTC-familien nye standarder for temperatur kalibratorer verden over.

RTC-700 tilbyder mange unikke funktioner, såsom den patentanmeldte Dynamic Load Compensation (DLC), der sikrer optimal temperatur homogenitet i indsatsen uanset antal og størrelse af følere. Også de enestående intelligente sensorer, en letlæselig farve VGA-skærm og USB-tilslutning er blandt de nye features.

RTC-700 dækker et bredt temperaturområde fra 33°C op til 700°C, og findes i tre forskellige modeller:

Model A - reference temperatur kalibrator
Model B - reference temperatur kalibrator med input til reference sensor, DLC sensor og sensor-under-test
Model C - reference temperatur kalibrator med input til reference sensor og DLC sensor

RTC-700 bruger en unik nyudviklet triple-zone temperaturreguleringsteknologi. Hver varmezone er uafhængigt kontrolleret for præcis temperatur kalibrering. Homogeniteten i den nederste zone er tæt på et flydende bad, og sikrer optimal varmeafledning gennem hele kalibreringenszonen. Den øverste zone kompenserer for varmetabet fra sensor-under-test og fra åbningen i toppen. Dette eliminerer behovet for ekstra isolering af sensor-under-test og gør det muligt at kalibrere væskefyldte og andre mekaniske følere.

Derudover giver RTC-700 en bedre teknologi med den nye DLC-sensor, som måler temperaturen i kalibratoren's indsats og giver feedback til det aktive triple-zone system for at kompensere for temperaturforskellen. Dette gør det muligt at udføre meget nøjagtige temperatur kalibreringer uden at være påvirket af størrelsen og antallet af følere.

Sammen med den nye DLC sensor, omfatter RTC-700 en nyudviklet STS-200 (Superior Temperatur Standard). Både STS-200 og DLC føleren er blevet vinklet 90° og tilpasset, så toppen af føleren kun er en anelse højere end toppen af kalibratoren. Dette unikke design gør det muligt for RTC-700 at kalibrere følere med gevind og tilslutningshoveder.

 

Læs mere her


09-03-2010


AMETEK Denmark A/S - Gydevang 32-34, 3450 Allerød, Danmark - Tlf: 4816 8000, Fax: 4816 8080 - E-mail: jofra@ametek.com