Frontpage Forside  l  Sitemap  l  Søgning  l  Kontakt os  l  Jofrasales Login ADKnet  l  Danish English Germany China France 


    Forside » Nyheder/presse » Nyheder

 

              Print       

Ny JOFRA Handheld Pressure Calibrator

AMETEK Calibration Instruments introducerer en ny generation af håndholdte tryk kalibratorer designet til at imødekomme stor nøjagtighed for trykkalibreringsapplikationer. JOFRA HPC serien kombinere dødvægtstesterens nøjagtighed i en moderne digital pakke med et væld af brugervenlige funktioner.

HPC500 familien bringer laboratoriets nøjagtighed til en on-site anvendelig instrument, og tilbyder funktioner som konfigureres af brugeren selv, 15 forskellige tryk enheder, sender levering, mA input, beregning af % fejl, målling af spænding, seriel kommunikation og eksterne tryk modul kapacitet.
Hver enhed er tilgængelig som en uafhængig kalibrator eller som en af seks klar til test-systemer.

HPC500 familien er egnet til en bred vifte af applikationer fra simple værktøjstype job til komplekse kalibrering applikationer i systemer. Nøjagtigheden af HPC er angivet i % af læsning for at sikre en endnu større præcision og et stort trykområde.

HPC500 familien har seksten trykområder fra 25mbar (0.35psi) til 700 bar (10.000 psi) med FS Absolut, differential- og gauge sensorer. Der er en nøjagtighed på +/- 0,025% af aflæsning, 0,01% FS. Den er tilgængelig i både enkel eller dobbelt sensor versioner hvilket eliminerer behovet for to separate kalibratorer. En hel række nyttige funktioner og muligheder er tilgængelige, herunder fugtigheds- og tæthedsprøvning, % fejl ved beregningen, min / max, og skifte test.

HPC500 tilbyder en installeret transducer, hvor der kan vælges op til 10.000 psi/700 bar herunder differential-og absolut intervaller. HPC502 tilbyder to installerede transducere, som du selv vælger.

 

Læs mere her


28-09-2009


AMETEK Denmark A/S - Gydevang 32-34, 3450 Allerød, Danmark - Tlf: 4816 8000, Fax: 4816 8080 - E-mail: jofra@ametek.com