Frontpage Forside  l  Sitemap  l  Søgning  l  Kontakt os  l  Jofrasales Login ADKnet  l  Danish English Germany China France 


    Forside » Nyheder/presse » Nyheder

 

              Print       

Ny serie af digitale kraftmålere med fuld farveskærm og bluetooth forbindelse

De nye Chatillon modeller fra AMETEK Denmark er fuldt kompatible med eksisterende udstyr.

 

Bluetooth kommunikation og fuldfarve display er blandt de nye funktioner i en serie af opdaterede Chatillon digitale kraftmålere der nu introduceres af Ametek Danmark.

 

Chatillon DFX II, DFE II og DFS II modellerne dækker hele spektret af både håndholdte og monterede kraftmåleopgaver, fra den simpleste ”Go-No Go”-kontrol til den mest avancerede kvalitetskontrol. Det giver brugerne mulighed for at vælge den specifikke model som opfylder alle kvalitetssikringer og lovgivningsmæssige krav.

 

De tre nye målere er designet til brug i en lang række industrier, herunder farmaceutisk/biomedicinsk, plast, elektronik, emballage og generel fremstillingsindustri.

 

High-end modellen DFS II er den første måler i sin klasse med indbygget Bluetooth til trådløs overførsel af aflæsninger til computer. Den kan udstyres med integreret vejecelle eller fjernbetjente sensorer til måling af belastning eller drejningsmoment. Nøjagtigheden er bedre end 0,1% af F.S.

 

Modellerne DFE II og DFS II kommer med fuldfarve display til lettere aflæsning og hurtig response på enhedsstatus og resultater. Begge modeller understøtter også USB kommunikation. Ametek’s Nexygen DF software, der understøtter statistisk kvalitetskontrol, er standard på DFS II og tilvalg på DFE II.

 

DFE II er kompakt og nem at bruge håndholdt eller i testopstilling. Den understøtter en bred vifte af standard målefunktioner, herunder normal eller spidsbelastningsaflæsning, høj/lav grænser, setpoints, pass/fail resultater, statistik og vejecelle aktivering.

DFX II modellen er en økonomisk løsning til opgaver, der kræver de grundlæggende måle-funktionaliteter. Den nye model er genopladelig og måler med større nøjagtighed. Den findes i fire kapaciteter (10, 50, 100 eller 200 lbf) og har en målenøjagtighed på ±0.3% af F.S.

 

”Vi er glade for nu at kunne introducere næste generations kraftmålere, der sammen med det Windows-baserede Nexygen DF software dækker et bredt behov for kraftmåling i mange industrier. Samtidig er det meget tilfredsstillende at det er lykkedes at tilbyde de nye modeller fuldt bagudkompatible” siger Thomas Hansen fra Ametek Danmark

 

Alle tre målere er fuldt kompatibelt med eksisterende tilbehør og software, så de kan hurtigt integreres i nuværende testprocesser. Belastninger vises i følgende enheder: ozf, gf, lbf, kgf og N. Alle kraftmålere leveres i transportabel instrumentkuffert.

 

Chatillon startede for mere end 175 år siden og er i dag førende inden for præcisionsmåling af kraft og moment, og er en del af AMETEK Test & Calibration Instruments.


27-01-2012


AMETEK Denmark A/S - Gydevang 32-34, 3450 Allerød, Danmark - Tlf: 4816 8000, Fax: 4816 8080 - E-mail: jofra@ametek.com