Frontpage Forside  l  Sitemap  l  Søgning  l  Kontakt os  l  Jofrasales Login ADKnet  l  Danish English Germany China France 


    Forside » Kalibrering » Kalibrering af følere

 

              Print       

Enkel kalibrering af sanitære- og korte temperaturfølere

JOFRA leverer nu en komplet transportabel løsning med høj nøjagtighed. Løsningen bygger på en JOFRA ATC tørblok kalibrator med 2-zone kerne teknologi. Hertil er udviklet specielle indsatse og en speciel referenceføler. Undgå besværlige og tidskrævende væskekalibreringer eller fortidens meget unøjagtige tørblok kalibreringer. 

JOFRA ATC-156 har med sin 2-zone styring fuld kontrol over temperaturen i såvel den nederste- som den øverste del af varmebrønden. ATC-156 vil derfor kompensere for den kraftige varmeafledning, der opstår gennem den sanitære følers flange. En speciel bøsning med stor mekanisk anlægsflade på toppen sikrer stor kontaktflade med den sanitære føler. En lille speciel referenceføler placeres parallelt med den sanitære føler. Referenceføleren måler præcis den omgivelsestemperatur, som den selv og den sanitære føler befinder sig i. Resultatet bliver en korrekt, hurtig og enkel kalibrering af sanitære temperaturfølere.


Tørblok - JOFRA ATC serien
Referenceføler - JOFRA STS serien

  
Mere info

Calibration of short and sanitary sensors

JOFRA DTI-1000 and JOFRA STS reference sensors  

AMETEK Denmark A/S - Gydevang 32-34, 3450 Allerød, Danmark - Tlf: 4816 8000, Fax: 4816 8080 - E-mail: jofra@ametek.com